Magazin

Muškarci koje trebate ostaviti

Iako su nezadovoljne vezom, neke žene odbijaju je prekinuti. No, veza kojom niste zadovoljni na početku, neće valjati ni za 4-6 mjeseci. Umjesto da lošu vezu održavate u životu, bolje je da je okončate. Otkrivamo vam četiri tipa muškaraca koje trebate ostaviti.

Oženjen muškarac – Oženjeni će se svim silama truditi da vas uvjeri kako ne voli svoju suprugu i da će je ostaviti. Čak i ako mu povjerujete, to ne znači da je uredu da budete sa njim dok je on u braku. Nemojte produžavati nešto što nema budućnosti, već prekinite na vrijeme.

Prijateljicin bivši – Ako je riječ o bivšem od prije nekoliko godina prema kojem ona ne osjeća ništa i nema ništa protiv da izađete sa njim, onda je sasvim uredu da započnete vezu s njim. No, ako je on njena velika ljubav koju nije preboljela, držite se dalje od njega. Prijateljstvo je uvijek važnije od bilo kakve veze, a pogotovo one čija je budućnost neizvjesna.

Vaš bivši – Postoji razlog zbog kojeg ste prekinuli. Ako ste davno bili u vezi i sada je sve mnogo bolje, onda ne biste trebali imati razloga za brigu. No, ako je sve ostalo isto, postoje velike šanse da će vaš odnos završiti baš kao i prvi put.

Muškarac koji još uvijek voli bivšu – Lako ćete prepoznati muškarca koji nije preboljeo bivšu. Oni najčešće ili mnogo govori o njoj ili je izbjegavaju spominjati pod svaku cijenu. Zašto biste bili u vezi sa nekim kome služite samo kako bi uz vas pokušao zaboraviti prošlost? Zaslužujete mnogo više od toga, pa stoga okončajte takav odnos.

Izvor:ljepota.ba