Ideje i inspiracija Izdvojeno

Tajna savršene haljine

Pronaći željenu haljinu nije baš toliko lagano kako to izgleda na televizijskim emisijama. Odabrati kroj kompatibilan vašem tipu tijela, pronaći odgovarajući veo i pri tome svemu ostati na budžetu. Dakle, kako da započnete proces?

Slušajte svoje instinkte.

Pronaći odgovarajući veo je povezano najviše sa vašim instinktima. Razmislite o odlasku u šoping bez svoga partnera, čisto da možete čuti svoj instinkt bez da ste pod nečijim uticajem.

Proces nema uvijek logično rješenje

Obično nevjestama koje ne mogu da se odluče između haljina savjetujemo da ona koja im se pojavi u snovima je prava!

Sa sobom povedite osobu koja razumije vaše istinske vrijednosti

Ići u šoping sa porodicom može biti zabavno, ali njihovi savjeti vrlo lako mogu da vas odvuku od vaše istinske odluke. Ukoliko pronađete odgovarajuću haljinu, šoping mora da stane. Kupite si odgovarajući veo i ne vraćajte se nazad. Odaberite ono u čemu se osjećate najugodnije

Najbolja haljina za vas je ona u kojoj se osjećate najugodnije.

To znači da imate priliku da budete ono što zaista jeste, kao i to da odaberete haljinu koja odgovara obliku vašega tijela, tako da ne morate da budete i grču tokom cijele noći.

Razmislite o vremenskim uvjetima

Sintetički materijali su zasigurno jeftiniji i pristupačniji ali i u isto vrijeme onemogućuju koži da diše, što nije slučaj sa haljinama od pamuka i svile. Ukoliko se vaše vjenčanje održava na nekom mjestu na kojem preovladava vlaga, veo sa malo više slojeva je sjajna ideja!

Ne budite uplašeni da probate nešto drugačije

Dodati pokoju boju svome veu ili pak iskombinujte par komada koji se slažu uz štikle i nećete pogriješiti!

Opustite se!

Razumijemo da samo planiranje vjenčanja može da bude stresan proces ali u isto vrijeme bit trebalo i da uživate!